Lidmaatschap European Choral Club 

Lidmaatschap European Choral Club

Auteur(s): Nederland
Geschikt voor: alle SA(T)B koren
Maak nu voordelig kennis met de meest complete koorcatalogus van Nederland voor Chr. Gemengdkoor, Jongerenkoor en Gospelgroep: Ruim 1500 liederen, beschikbaar in meerder talen!

De ECC catalogus met minipartituren, productionnotes, achtergrond artikelen, etc., vormt samen met de GRATIS downloadbare luister-fragmenten een onmisbaar instrument voor elke dirigent en repertoirecommissie.

Zeker 3 keer per jaar valt deze prachtige full color catalogus bij u in de bus. En dat voor slechts € 34,95 per kalenderjaar!

Bovendien heeft U als lid-abonnee recht op de volgende voordelen: * 10% korting op alle muziekbestellingen uit de catalogus! * Meerdere betalingsmethoden, waaronder de mogelijkheid tot het kopen op rekening

Nu ter kennismaking: 
U neemt vandaag een abonnement voor het nu lopende kalenderjaar en ontvangt alle catalogi die in dit jaar verschijnen én GRATIS maar liefst VIJF catalogi uit eerdere jaargangen!!

 


Tot tijdige opzegging wordt het lidmaaschap telkens stilzwijgend verlengd voor de periode van een jaar. Zie ook onze Algemene Voorwaarden. Het cadeauabonnement stopt automatisch. Abonnementen zijn zonder verdere aankoop verplichting. Als abonnee kunt u met korting bestellen via onze website: www.europeanchoralclub.com en alle andere beschikbare kanalen.

Aanbieding alleen geldig in Nederland. Normale prijs € 34,95 per jaar voor drie catalogi met cd. Deze aanbieding is geldig tot nader order. Niet geldig in combinatie met andere acties.

 
Prijs: €34,95
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
Voeg aan wenslijst toe

Word lid & ontvang 10% korting


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Productbeoordeling

 

Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Andere muziekliefhebbers bekeken ook